Rejs og arbejd på samme tid – her er 5 jobs du kan lave overalt

Rejs og arbejd på samme tid - her er 5 jobs du kan lave overalt

Der er mange, der har svært ved at se sig selv i en arbejdsform, der før, at man fra 9 til 17 skal være på en fysisk arbejdsplads fem dage om ugen. Det er måske de typer, der har brug for deres frihed, og som netop derfor går og drømmer om et arbejder, der tillader, at man faktisk kan befinde sig lige, hvor man vil, for at udføre det.

Et job, der gør, at man kan sidde hjemme i sit hjem i Danmark og arbejde, men at man lige såvel kan sidde på en strand på Bali og får ordnet noget arbejde. Men findes den slags job, der giver den slags frihed overhovedet? Tro det eller ej, men der faktisk flere job, der kan udføres overalt. Typisk kræver de ikke andet end en god computer med en stærk internetforbindelse. Herunder kommer 4 bud på jobs, som man kan have med på farten.

Indholdsfortegnelse

Lav hjemmesider

Et job, som man skal kunne udføre hvor som helst i verden, skal som nævnt helst være et job, der på en eller anden måde involverer en computer – og det kunne eksempelvis være at lave hjemmesider. Der er nemlig mange, der har brug for at få lavet, designet og udviklet hjemmesider til alt fra webbutikker til blogs, så hvis det er noget, man har forstand på, eller noget som man som minimum har mod på at lære, så kan det altså føre til et job, som er muligt at lave hjemmefra eller mens man er på farten.

Softwareudvikler

Et andet job, hvor det er muligt at have det med på farten, fordi det netop kan udføres på en computer, er at være udvikler af software. Det er noget, der kræver en uddannelse inden for området, og typisk består det af at programmere, teste, designe og vedligeholde software. Så hvis man sidder men form for uddannelse eller evner bag så, og man ikke har lyst til at bruge sit liv på en fysisk arbejdsplads, så kan man i stedet vælge at tage jobbet med sig ud i verden og være softwareudvikler, mens man får sig en masse spændende og unikke oplevelser.

Tekstforfatter

Hvis det kribler i fingrene, og man er glad for at skrive forskellige former for tekster, så er tekstforfatter et bud på et job, som kan udføres overalt. At blive tekstforfatter kræver ikke nødvendigvis en bestemt uddannelse – så længe man er god til at skrive, sætte kommaer og rette de dumme stavefejl, skulle det gerne være muligt at hente et job som tekstforfatter hjem.

Når man arbejder som tekstforfatter, skriver man forskellige former for tekster, der kan være alt fra pressemeddelelser til blogindlæg til kategoribeskrivelser. Så hvis man er klar på lidt af hvert indenfor skriftlige udfordringer, så er tekstforfatter et godt bud på et job, som man kan tage med sig rundt i verden, og hvor man i hvert fald ikke er bundet til et fast sted at møde op.

Oversætter

For at blive i det skrive-glade univers er der også andre slags jobs i det område, der er mulige at have med på farten. Man kan eksempelvis arbejde som oversætter uden at skulle møde op et fast sted på et fast tidspunkt hver dag. Som oversætter har man også typisk en uddannelse eller som minimum bevis på, at man er dygtig og flydende i to sprog. Men selve processen i at oversætte er netop noget, som man normalvis gør alene ved sin computer, og det er derfor, at det også er et job, som giver muligheden for, at man sagtens kan udføre det på den anden side af jorden.

Influencer

Et job, som er blevet mere og mere udbredt, og hvor konceptet nærmest er, at man arbejder fra sin telefon eller computer, influencer. De personer, som man typisk ser være influencere, er unge mennesker, der også typisk benytter sig af de sociale medier.

Selve jobbet har ikke nogen konkret beskrivelse, og det er også meget op til en selv at beslutte, hvad ens image er – dog lægger de fleste vægt på at være sig selv og at sende nogle gode signaler til dem, der følger med. Indkomsten ved dette job afhænger meget af, hvor mange der følger med, og hvor mange samarbejder man indgår i, og derfor kan man på ingen måde være sikker på, at det er et job, der fører til økonomisk stabilitet. Men hvis man lykkes med at være en person, hvor folk gerne vil følge med i ens liv, så er det netop et job, man kan udføre hvor som helst.

Categories:

I samarbejde med Rejsetilbud.dk

Rotterdam.dk drives af Rejsetilbud.dk hvor du kan læse meget mere om rejser til Rotterdam samt finde masser af gode Rejsetilbud.

Categories

Vejret i Rotterdam
,


Apparent:
Lufttryk:
Luftfugtighed: %
Vind:
Vindstød:
UV-Index:
Solopgang:
Solnedgang:
Mere detaljeret...
 
Valutakurser