På weekendtur i Rotterdam – 4 tips til at få den bedste weekend

weekendtur i rotterdam

Der findes ikke ret mange gode grunde til ikke at tage en weekendtur, væk fra hverdagen, ind imellem. Uanset om du tager væk helt alene, med din partner, din bedste ven eller veninde eller som en gruppe af venner, så er det sundt at gøre. Den travle hverdag og alt det vi skal nå kan sagtens være godt og rart, men ind imellem har alle brug for et lille afbræk.

På en rejse, selv en lille rejse som en weekendtur, får vi tanket op på nogen parametre, som vi ikke kan tilgodese i tilstrækkelig grad i vores hverdag. Vi kan sagtens presse et restaurantbesøg eller en biograftur, ind i vores hverdag og det er også godt og noget vi skal. Det er bare ikke nok. For at få vores tanker helt væk fra arbejde og hverdag, er vi nødt til at flytte os fysisk.

Indholdsfortegnelse

Rotterdam er oplagt til en weekendtur

Rotterdam ligger ikke ret langt væk. Hvilket betyder at du ikke spilder tiden på transport. Rotterdam har hoteller i begge ender af skalaen. Hvilket betyder at du kan give den gas på fuld luksus, eller bare bo beskedent og bruge pengene på noget andet. Det er også muligt at finde billige flybilletter til Rotterdam, så er du heldig kan du faktisk komme afsted uden at det koster dig meget mere end en tur i byen herhjemme ville gøre.

Rotterdam har et internationalt køkken og både dyre og billige restauranter. Hvilket betyder at du kan få dig en på opleveren over udsøgt mad, eller bare spise god almindelig mad og bruge pengene på drinks senere på aftenen.

Om du tager til Rotterdam for nattelivet eller for kulturen spiller ingen rolle. Rotterdam har begge dele.

Weekendtur med din partner

Et forhold har brug for ny næring ind i mellem. Nye impulser, nye fælles oplevelser, nye fælles minder. Frem for alt så har et forhold behov for at blive skilt fra hverdagen, ind i mellem. En tur i biografen eller teatret er herligt og det er også noget der skal passes ind.

Men, hånden på hjertet, når forestillingen slutter, så er du tilbage i hverdagens tanker om arbejde, børn, ting du skal huske og ting du skal nå. For at give forholdet ro og fred til bare at være et kærligt forhold, er I nødt til at flytte jer rent fysisk. Væk fra hverdagen, arbejde og børn, ikke kun mentalt, men også rent fysisk. En smuttur til Rotterdam eller en anden storby som ikke ligger alt for langt væk, kan være lige det jeres forhold trænger til.

En weekendtur er ikke nok. Et forhold skal passes hele livet igennem. Tag kalenderen frem og plot weekender, friaftener og ferier ind, så I er sikre på at I kommer af sted.

Weekendtur som en gruppe

Som gruppe er det vigtigt at gøre ting sammen. En gruppe bliver ikke ved med at være det, hvis den ikke har noget indhold. Det er fint at spise sammen ind i mellem. Eller tage en bytur som gruppe. Eller gå i teateret som gruppe. Men, i længden skal der mere til. En smuttur til Rotterdam kan være lige det gruppen har brug for. Fælles oplevelser og minder er det som holder gruppen sammen og gør den til noget særligt.

Weekendtur helt alene

Af og til har vi alle sammen brug for at være helt alene. Det er ikke altid det kan lade sig gøre bare at slukke telefonen og låse døren. Desuden er det også vigtigt at vi flytter os fysisk, for rigtigt at opleve det at være alene og væk fra alting. Weekendture er ikke kun for par, du kan sagtens tage en smuttur til Rotterdam helt alene og nyde alt, hvad byen har at byde på i dit eget selskab.

Categories:

I samarbejde med Rejsetilbud.dk

Rotterdam.dk drives af Rejsetilbud.dk hvor du kan læse meget mere om rejser til Rotterdam samt finde masser af gode Rejsetilbud.

Categories

Vejret i Rotterdam
,


Apparent:
Lufttryk:
Luftfugtighed: %
Vind:
Vindstød:
UV-Index:
Solopgang:
Solnedgang:
Mere detaljeret...
 
Valutakurser