Nytårsferie til Rotterdam – få gode tips til at få den mest fantastiske tur

Nytårsferie til Rotterdam - få gode tips til at få den mest fantastiske tur

Vil du gerne slippe for alle de trælse forpligtelser omkring nytår, så er en nytårsferie til Rotterdam måske lige det du trænger til. Mange mennesker glæder sig til nytårsaften og har planlagt flotte festligheder. Men det er ikke alle der har det på samme måde. Er du en af dem der af den ene eller den anden grund, ikke har lyst til nytår herhjemme, så læs med herunder og få tips til hvordan du kan gå ind i det nye år, på en anderledes måde.

Indholdsfortegnelse

Stor nytårsfest eller en stille aften

Din nytårsferie kan gå til Rotterdam. Rotterdam har mange skønne hoteller, som også holder åbent i julen og hen over nytår.

De fleste hoteller holder en flot nytårsfest, som du kan vælge at deltage i. Har du slet ikke lyst til at feste, kan du vælge at spise på dit hotelværelse, tage et dejligt karbad og putte dig under dynen med en god bog, eller en god film.

En storslået nytårsfest i Rotterdam

Vælger du festen, kan du være sikker på at få en hel anderledes oplevelse, end den du ville havde haft herhjemme.

Hotellerne sørger som regel for at lave den helt store middag, med udsøgte delikatesser og god vin. Tag dit fineste tøj på og gå til fin middag på et af de lækre hoteller i Rotterdam, det bliver helt sikkert en nytårsrejse som du aldrig glemmer.

Rotterdam er en spændende storby

Ud over selve nytårsaften, venter der dig en hel by, fuld af spændende og anderledes oplevelser. Rotterdam er en ægte storby, med alt hvad storbyer kan byde på. Du finder nogle af verdens bedste internationale restauranter, et utal af skønne cafeer, lækre mad boder og skønne vin barer.

Du kan gå på museum efter museum og aldrig blive færdig, fordi der er så mange at vælge i mellem. Det samme gælder kunstudstillingerne, med det skiftende program. Gider du ikke være kulturel og stæse rundt efter seværdigheder, kan du også bare slentre i gaderne og langs den imponerende havn. Byen er en seværdighed og en stor oplevelse, i sig selv.

På havnerundfart i Rotterdam

Se det hele fra den anden side. Langs havnen er der mange stoppesteder, for de berømte havnebåde. Nogen af dem giver en guidet tur, med alle de skønne seværdigheder, og vender tilbage til udgangspunktet. Andre arrangere specielle ture, enten med middag om bord, musik eller andre festligheder. Disse ture skal bookes på forhånd og tager lidt længere tid. De almindelige rundfarter kan du hoppe på, hvornår du vil.

Guidede gåture i Rotterdam

Vil du gerne gå i Rotterdams gade og samtidig få lidt viden om de historiske og kulturelle bygninger, kan du vælge at tage på guidet gåtur i Rotterdams gader. Der er mange at vælge i mellem. Nogen bliver ledet af unge historiker, andre af folk med speciel interesse i arkitektur og endnu andre har den brede kulturelle viden om byen før og nu. En guidet gåtur er under alle omstændigheder en spændende oplevelse.

Vejret i Rotterdam

Rotterdam ligger i Holland og dermed ikke særligt langt fra Danmark. Selv om det føles som en hel anden verden, fordi Rotterdam er så anderledes og spændende, så er vejret nogenlunde det samme som herhjemme.

Hold nytårsferie i udlandet

Jul og nytår er ikke altid festlige begivenheder. For nogen er det trælse påmindelser om andre tider, som var bedre, end dem der er nu. Jul er for de fleste, en festlighed for børn og for børnefamilier. Nytår fejres af unge mennesker i stor stil. Par og vennegrupper har traditioner for nytår, men hvis disse går i opløsning, kan nytår pludselig forekomme som en ensom og sørgelig tid.

Nytår i udlandet kan ændre på situationen. En nytårsferie kan være vendepunktet og måske starten på en hel ny tradition.

Rotterdam er et oplagt valg for en nytårsrejse

Rotterdam ligger ikke særligt langt væk. I transport er det ingen tid, hvis du hopper på et fly. I bus eller bil, er det stadig en overkommelig tur. Har du aldrig været på nytårsferie er det oplagt at vælge en storby, som ikke ligger på den anden side af kloden.

Inspiration til flere rejser

At rejse væk fra jul, nytår og mærkedage er helt almindeligt. Du føler måske du er den eneste med den tanke, fordi du føler en forpligtigelse, eller fordi du ikke vil bryde med traditionerne. Du er langt fra alene med den følelse. Rigtig mange mennesker har det på den måde. Derfor findes der netop skræddersyede rejser, til alle mulige storbyer og andre destinationer, i juleferien og som nytårsrejser.

Måske kan din nytårsrejse til Rotterdam blive inspirationen, til mange flere nytårsrejser og andre rejser, ude i fremtiden.

Categories:

I samarbejde med Rejsetilbud.dk

Rotterdam.dk drives af Rejsetilbud.dk hvor du kan læse meget mere om rejser til Rotterdam samt finde masser af gode Rejsetilbud.

Categories

Vejret i Rotterdam
,


Apparent:
Lufttryk:
Luftfugtighed: %
Vind:
Vindstød:
UV-Index:
Solopgang:
Solnedgang:
Mere detaljeret...
 
Valutakurser